Om

Bag kameraet

Jeg er uddannet fotograf og har arbejdet med billeder i over 30 år.

Min ekspertise er portrætter
Jeg synes alle mennesker har noget helt særligt over sig, og lige præcis DET helt særlige, er det jeg går efter at fange. Alle er berettiget til at shine på sin helt egen måde på billeder, og det har jeg en særlig evne til at få mennesker til foran mit kamera.

Når jeg arbejder med erhvervsportrætter til hjemmesider eller SoMe, rådgiver jeg dig selvfølgelig også om din visuelle fremtoning, så du sender præcis de signaler, du ønsker. Her trækker jeg i særlig grad på mine mange års erfaring fra film- og TV-branchen.

Som fotograf er mine forcer lyset, poseringerne og at få det bedste frem i dig.

Min anden passion er kunstfotografi

Jeg er dybt passioneret omkring portræt- og kunstfotografi, det står mit hjerte nært. Jeg elsker at arbejde med de klassiske personportrætter tilført lag af mønstre og fabulerende elementer, der leger med identitet og blander fiktion og virkelighed. Jeg har altid gang i et eller andet kunstprojekt, det er her jeg henter motivation, energi og får nye ideer til mine udstillinger af kunstbilleder.

Privat bor jeg på et nedlagt landbrug sammen med min mand, hunde og katte,
ikke langt fra skov, hav og strand, lys og luft.

Måden jeg arbejder på

Det er helt normalt, hvis du ikke bryder dig om at blive fotograferet. Sådan har jeg det ærlig talt også selv. Netop derfor sætter jeg mig selv i den varme stol med jævne mellemrum – så jeg ved godt hvordan det føles at sidde der… Det er mit job at få dig til at slappe af foran kameraet, og det er jeg faktisk ret god til.

For mig er processen et samarbejde, da det er super vigtigt for mig at du føler dig tryg hele vejen, ellers får vi ikke det bedste resultat. Og så gør det jo heller ikke noget, at du har haft en god oplevelse.

Når du kommer til mit studie eller vi mødes hos dig, starter vi altid med en snak om hvad forventningerne er. Som regel har vi også snakket sammen inden pr. telefon eller mail. Min tilgang til optagelserne er uformel, det må meget gerne være sjovt og afslappet at få taget billeder hos mig.

­Når optagelserne er i hus, så ser vi billederne igennem sammen. Hvis der er taget billeder i flere forskellige sæt tøj, så ser vi billeder igennem mellem hver optagelse, for at se hvad der virker og hvad vi skal ændre inden næste optagelse. Efter endt fotosession modtager du et link med de bedste billeder, som du så kan se igennem og udvælge i ro og mag hjemme hos dig selv.